U bent hier: Home

Telefoonhoesjes en meer op Telefoonhoesje.nl

***Alle soorten telefoonhoesjes voor de Galaxy S5 al leverbaar***

De Samsung Galaxy S5 is dan nog wel niet leverbaar, de telefoonhoesjes voor de S5 zijn dat wel al!
Er zijn inmiddels siliconen-, gel-, hardcase-, klap-, portemonnee-, en insteek hoesjes in diverse kleuren en prints te bestellen.
Voor het totale overzicht Galaxy S5 hoesjes klik hier.

title

Telefoonhoesjes aangekondigd voorjaar 2014Nieuwe telefoons 2014 aangekondigd

Ieder voorjaar worden de nieuwste telefoons groots aangekondigd. Bijna alle merken presenteren hun nieuwe telefoons en allemaal hebben ze één paradepaardje. Dit zijn de telefoons die het grote succes van 2014 beloven te worden:

HTC One Plus
Sony Xperia Z2
Samsung Galaxy S5
Apple iPhone 6*

De eerste telefoonhoesjes voor deze nieuwe mobieltjes zijn inmiddels al binnen! Komende weken zal het aanbod telefoonhoesjes flink toenemen. Hou de website dus goed in de gaten of volg onze Facebook pagina voor de laatste updates.
 

* Apple heeft haar nieuwste mobiel nog niet aangekondigd, dit wordt vrijwel zeker de iPhone 6.

title

De meest gekozen telefoonhoesjes

Ons assortiment telefoonhoesjes is opgebouwd uit een aantal verschillende soorten hoesjes. Door deze telefoonhoesjes in verschillende kleuren en stijlen aan te bieden proberen wij een assortiment samen te stellen waar voor iedereen een geschikt hoesje tussen zit. Onderstaand de 3 soorten telefoonhoesjes die de basis van ons assortiment vormen.

 

zwart klap telefoonhoesjeHet klap telefoonhoesje

Het leren klaphoesje is en blijft ontzettend populair bij onze klanten. Dichtgeklapt biedt een klaphoesje optimale bescherming en opengeklapt vrije toegang tot alle functies. Uiteraard met de nodige uitsparingen voor de oplader, camera enz. 

>> Klaphoesje bestellen


 

gel telefoonhoesjesHet gel / siliconen telefoonhoesje

Een gel / siliconen hoesje is het makkelijkste in gebruik, je hebt geen “last” van een flapje wat opengeklapt moet worden en voor alle aansluitingen zijn uitsparingen aangebracht. Bij een gel / siliconen telefoonhoesje blijft het scherm van de telefoon wel altijd gevoelig. Wij adviseren dan ook om een screenprotector te gebruiken om met name krassen op het beeldscherm te voorkomen.

>> Gel hoesje bestelleninsteek telefoonhoesjesHet insteek telefoonhoesje

Met een insteek telefoonhoesje is uw telefoon het beste beschermd. Wij hebben verschillende soorten insteek telefoonhoesjes, voor iedere telefoon zijn er standaard diverse modellen en kleuren op voorraad. 

>> Insteekhoesje bestellen

title

Dit vindt u ook op Telefoonhoesje.nl

Overige telefoon accessoires

Naast de ruime keuze aan telefoonhoesjes zijn er ook overige telefoon accessoires leverbaar zoals screenprotectors, datakabels, auto houders, micro sd-kaartjes, laders, stylus pennetjes enz. Voor een totaal overzicht van alle telefoon accessoires bezoek onze pagina Telefoon Accessoires.

Sport Armbanden

De sport armband is in opmars en dat is eigenlijk ook heel erg logisch. Je telefoon wil je nou eenmaal altijd bij de hand hebben en dus ook tijdens het sporten. Met een sport armband zit je telefoon stevig vast en kan je hem nog onverminderd blijven gebruiken.  

Sportarmband