Telefoonhoesje.nl | Telefoonhoesjes goedkoop online bestellen
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sony /

Xperia XZ4 Compact

Sony Xperia XZ4 Compact

De Sony Xperia XZ4 Compact ligt momenteel nog niet in de winkels en is officieel zelfs nog niet eens aangekondigd door Sony. Wel heeft Sony al bekend gemaakt dat er op het World mobile congress in Barcelona, dat plaats zal vinden van 25 t/m 28 februari, nieuwe telefoons gepresenteerd zullen worden. De verwachting is dat de Sony Xperia XZ4 Compact hier samen met de Sony Xperia XZ4 gepresenteerd zal worden en niet veel later in de winkels zal liggen.

Hoesjes voor de Sony Xperia XZ4 Compact

Ondanks dat de telefoon nog niet officieel onthuld is, is er al veel bekend over de Sony Xperia XZ4 Compact. Zoals wel vaker kan het uiterlijk van de telefoon grotendeels afgeleid worden aan de hand van de hoesjes welke al op de markt zijn. De Xperia XZ4 Compact krijgt een traditioneel ontwerp met een 5 inch scherm en een flinke rand aan de boven- en onderkant van het scherm. Aan de achterkant is het toestel uitgevoerd met 1 camera, de verdere specificaties zijn voor zover nog niet bekend en zullen naar verwachting pas bij de officiële onthulling bekend gemaakt worden.

Sony Xperia XZ4 Compact hoesjes online bestellen

Hoesjes en accessoires voor de Sony Xperia XZ4 Compact zijn momenteel al bestelbaar bij ons. Bestel je een  telefoonhoesje op Telefoonhoesje.nl dan ben je er altijd zeker van dat je de bestelling snel in huis hebt. Bestellingen worden altijd meteen verzonden. Alle producten die wij aanbieden zijn afkomstig van fabrikanten waar wij al jaren mee samen werken. Wij kopen enkel telefoonhoesjes en accessoires in als wij er zeker van zijn dat wij onze klant de beste prijs kwaliteit verhouding kunnen bieden. Klanten die desondanks toch niet tevreden zijn met de bestelling mogen altijd binnen 14 dagen retourneren.


Contact

E: info@telefoonhoesje.nl
T: 046-4361234

Molenweg-Zuid 59
6129 PH Urmond

MAVR Commerce
KVK nummer: 72268875
BTW nummer: NL159370139B01


Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Telefoonhoesje.nl

Goedkope telefoonhoesjes
Goedkope telefoonaccessoires
Originele A-merk producten
Ruim assortiment
Gratis verzending
Snelle bezorging
Achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om de beste gebruikservaring te kunnen bieden.