Klantenservice
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen v├│├│r 18:00 besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd & retourneren
  • Veilig & mogelijkheid tot achteraf betalen

iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro hoesjes

Bestel nu jouw nieuwe iPhone 11 Pro telefoonhoesje en bescherm jouw iPhone 11 Pro tegen schade. Door de iPhone 11 Pro te beschermen met een hoesje blijft de telefoon als nieuw en kan je lang van dit mooie toestel blijven genieten.
 

Een iPhone 11 Pro hoesje in jouw eigen stijl

Een toestel als iPhone 11 Pro hoort natuurlijk de allerbeste bescherming te krijgen zodat je lang van deze mooie telefoon kan blijven genieten. Kies een iPhone 11 Pro telefoonhoesje dat aan jouw wensen voldoet, wil je graag optimaal gebruiksgemak behouden dan is een iPhone 11 Pro gelcase of hardcase voor jou de beste optie, wil je ook jouw scherm de nodige bescherming bieden dan kan je hiervoor een iPhone 11 Pro screenprotector gebruiken. Wil je liever een hoesje welke meteen het hele toestel beschermt, kies dan voor een iPhone 11 Pro bookcase, hierbij heb je ook meteen de mogelijkheid om pasjes aan de binnenkant van het hoesje op te bergen.
 

Over de iPhone 11 Pro

De iPhone 11 Pro is de opvolger van de iPhone XS en is de kleinste iPhone van de 3 nieuwe iPhones welke op 10 september 2019 op de Apple Keynote zijn gepresenteerd. Met een 5.8 inch scherm is de iPhone 11 Pro 0.3 inch kleiner dan de iPhone 11 en 0.7 inch kleiner dan de iPhone 11 Pro Max.
Zoals altijd zijn de verwachtingen hoog als Apple zijn nieuwe telefoons gaat presenteren, ook deze keer zijn alle hoge verwachtingen weer waargemaakt. De iPhone 11 Pro is zoals gezegd dus het kleinste model van de nieuwe iPhone 11 familie. Het toestel heeft een 5,8 inch oled-scherm is de eerste generatie iPhone welke is voorzien van 3 camera’s aan de achterkant van het toestel. Apple heeft hierbij een groothoeklens toegevoegd zodat je in 1 kiekje een groot gebied kan fotograferen. Tevens is er een nieuwe nachtmodus ontwikkeld waarmee je ook in het donker prachtige foto’s kan maken.
 

iPhone 11 Pro Telefoonhoesjes online bestellen

We hebben smartphone hoesjes voor telefoons van iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, Sony, OnePlus, Oppo, Xiaomi, Nothing Phone en Motorola. Dus voor ieder wat wils. Twijfel je over welk hoesje het beste geschikt is voor jouw toestel? Onze klantenservice helpt je graag met vragen.