Klantenservice
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen v├│├│r 18:00 besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd & retourneren
  • Veilig & mogelijkheid tot achteraf betalen

iPhone 12 Pro

Hoesjes Apple iPhone 12 Pro

Een kostbare smartphone als de Apple iPhone 12 Pro wil je natuurlijk goed beschermen zodat je lang van je mooie telefoon kan blieven genieten en hoge reparatiekosten voorkomt. Met een iPhone 12 Pro telefoonhoesje kan je jouw telefoon ook meteen een unieke look geven. Voor de iPhone 12 Pro zijn er tal van verschillende hoesjes verkrijgbaar. Wanneer je graag het optimale gebruiksgemak wilt behouden dan is een gelcase of hardcase voor de Apple iPhone 12 Pro een goede optie, het scherm van de telefoon blijft dan helemaal open. Met een bookcase of flipcase voor de iPhone 12 Pro is de telefoon helemaal rondom beschermd en daarnaast heb je dan vaak nog een aantal handige extra functies, zoals opbergvakjes voor pasjes of een uitklapbare standaard waarmee je de smartphone rechtop kan neerzetten. Om het touchscreen van de smartphone goed te beschermen kan je een screenprotector voor de Apple iPhone 12 Pro gebruiken.
 

Voorkom schade met een Apple iPhone 12 Pro telefoonhoesje

Smartphones worden tegenwoordig steeds fraaier vormgegeven, maar worden ook steeds vatbaarder voor beschadigingen. Als je telefoon kapot valt dan lopen de kosten voor een reparatie vaak erg hoog op. Door je Apple iPhone 12 Pro te beschermen met een telefoonhoesje en een screenprotector kan je dit eenvoudig voorkomen en kan je lang van je mooie toestel blijven genieten.
 

iPhone 12 Pro hoesje online bestellen bij Telefoonhoesje.nl

We hebben smartphone hoesjes voor telefoons van iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, Sony, OnePlus, Oppo, Xiaomi, Nothing Phone en Motorola. Dus voor ieder wat wils. Twijfel je over welk hoesje het beste geschikt is voor jouw toestel? Onze klantenservice helpt je graag met vragen.