Bestellen op telefoonhoesje.nl gaat snel, is simpel en is bovenal veilig.
telefoonhoesje.nl biedt verschillende manieren aan om elektronisch te betalen.


IDEAL (NL)
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDEAL hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.


 

 

Paypal
Met PayPal kunt u met een e-mailadres betalingen online verzenden op een veilige en gemakkelijke manier. Het netwerk van PayPal is gebaseerd op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards. Indien u over een Paypal account beschikt kunt u direct na afronding van de bestelling, de betaling voldoen via uw bank- of girorekening of creditcard.


VOORUITBETALING
U kunt ook kiezen voor de betaalmethode 'vooruitbetaling'.
Deze betaalmethode houdt in dat het totaalbedrag van uw bestelling op onze rekening moet worden overgeboekt, onder vermelding van uw ordernummer. In uw orderbevestiging (die u via e-mail ontvangt) vindt u de betaalgegevens.


AFHALEN CONTANT / PIN
U bent van harte welkom om een bestelling af te komen halen in onze winkel in Geleen (Lb).
Wij adviseren u van te voren telefonisch contact op te nemen voor een bevestiging dat alle producten op voorraad zijn.
Het is mogelijk om contant of met PIN te betalen.


PRIJZEN
Alle genoemde prijzen op onze website zijn incl. 21% BTW.
 

VERZENDKOSTEN
Voor alle bestellingen wordt een verzendtarief van € 1,- gehanteerd.


BTW-VRIJ VOOR NIET-NEDERLANDSE BEDRIJVEN BINNEN DE EU
Mocht u als eigenaar of medewerker van een bedrijf uw BTW nummer invullen tijdens het bestelproces dan krijgt u een levering zonder BTW over de bestelde producten. (mits de opgegeven gegevens correct zijn)


RETOURNEREN
Voor alle bestellingen geld een herroepingrecht / zichttermijn van 14 dagen.