Klantenservice
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen v├│├│r 18:00 besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd & retourneren
  • Veilig & mogelijkheid tot achteraf betalen

iPhone 12 Pro Max

Apple iPhone 12 Pro Max telefoonhoesjes

Wanneer je een Apple iPhone 12 Pro Max aanschaft, dan haal je een absolute toptelefoon in huis, je wilt natuurlijk niet dat deze beschadigd. Een iPhone 12 Pro Max hoesje aanschaffen is dan ook geen overbodige luxe. Er zijn diverse soorten hoesjes voor de iPhone 12 Pro max te bestellen. Wanneer je graag je telefoon goed wilt beschermen, maar wel het gebruiksgemak van je smartphone wilt behouden dan is een iPhone 12 Pro Max gelcase of hardacse een goede optie, om hierbij ook het scherm van de nodige bescherming te voorzien kan je een iPhone 12 Pro Max screenprotector gebruiken. Heb je liever een hoesje waarmee de telefoon helemaal rondom bedekt is, dan is een iPhone 12 Pro Max bookcase of flipcase een goede optie. Bij de bookcase en flipcase hoesjes heb je vaak ook nog een aantal handige extra functies, zoals opbergvakjes voor pasjes of een uitklapbare standaard waarmee je de telefoon rechtop kunt neerzetten.
 

Beschermende hoesjes voor Apple iPhone 12 Pro Max

De Apple iPhone 12 Pro Max is het paradepaardje van Apple en is dan ook een erg kostbaar toestel. Als de telefoon kapot valt, dan zullen de kosten voor een reparatie vaak erg hoog oplopen. Door jouw Apple iPhone 12 Pro Max goed te beschermen met een telefoonhoesje en eventueel een screenprotector kan je dit eenvoudig voorkomen. Zo kan je lang van jouw mooie smartphone blijven genieten.
 

iPhone 12 Pro Max hoesje online bestellen bij Telefoonhoesje.nl

We hebben smartphone hoesjes voor telefoons van iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, Sony, OnePlus, Oppo, Xiaomi, Nothing Phone en Motorola. Dus voor ieder wat wils. Twijfel je over welk hoesje het beste geschikt is voor jouw toestel? Onze klantenservice helpt je graag met vragen.