Klantenservice
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen v├│├│r 18:00 besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd & retourneren
  • Veilig & mogelijkheid tot achteraf betalen

iPhone 12 Mini

Apple iPhone 12 Mini hoesjes

iPhone 12 Mini hoesjes zijn in diverste soorten en varianten te bestellen. Met een Apple iPhone 12 Mini hoesje bescherm je jouw telefoon tegen schade, voorkom je hoge reparatiekosten en kan je lang van jouw iPhone 12 Mini blijven genieten.
 

Diverse soorten Apple iPhone 12 Mini telefoonhoesjes

Voor de Apple iPhone 12 Mini zijn er diverse soorten telefoonhoesjes online te bestellen. Wanneer je graag het optimale gebruiksgemak van het toestel wilt behouden dan is een Apple iPhone 12 Mini gelcase of hardcase de beste optie, hierbij blijft het scherm van de smartphone helemaal open. Om ook het scherm ook van de nodige bescherming te voorzien kan je een Apple iPhone 12 Mini screenprotector gebruiken. Wil je graag een hoesje welke het toestel helemaal rondom bedekt, kies dan bijvoorbeeld voor een Apple iPhone 12 Mini flipcase of bookcase. Bij deze hoesjes zijn er meestal ook nog een aantal handige extra functies, zoals vakjes om pasjes op te bergen of een uitklapbare standaard om de telefoon mee neer te kunnen zetten terwijl je een filmpje op de telefoon bekijkt.
 

Over de Apple iPhone 12 Mini

Sinds lange tijd brengt Apple weer een compact formaat iPhone op de markt. De iPhone 12 mini wordt de kleinste iPhone in het toekomstige Apple-assortiment. Het scherm van de iPhone 12 Mini (5,4 inch) is weliswaar groter dan het formaat van de iPhone SE (2020) maar door de veel kleinere randen om het scherm is het totale formaat wel kleiner dan de iPhone SE (2020). De iPhone 12 Mini is hierdoor lekker compact en handzaam. Heb je een iPhone 12 Mini aangeschaft of ga je dit binnenkort doen? Bestel dan nu je nieuwe iPhone 12 Mini hoesje, zo kan je jouw telefoon vandaag dag 1 goed beschermen.
 

Hoesjes bestellen bij Telefoonhoesje.nl

We hebben smartphone hoesjes voor telefoons van iPhone, Samsung, Huawei, Nokia, Sony, OnePlus, Oppo, Xiaomi, Nothing Phone en Motorola. Dus voor ieder wat wils. Twijfel je over welk hoesje het beste geschikt is voor jouw toestel? Onze klantenservice helpt je graag met vragen.