Telefoonhoesje.nl | Telefoonhoesjes online bestellen
0
Winkelwagen
€ 0,00

Apple iPhone 12 Max Hoesjes

Er zijn voor de iPhone 12 Max diverse soorten hoesjes te bestellen. Kies je voor een Apple iPhone 12 Max gelcase of hardcase, dan blijft het scherm van de telefoon open en behoud je het optimale gebruiksgemak van de smartphone. Om ook het scherm van de smartphone te beschermen tegen schade kan je een Apple iPhone 12 Max screenprotector gebruiken. Kies je voor een Apple iPhone 12 Max bookcase of flipcase, dan is het toestel helemaal rondom bedekt en bij deze hoesjes heb je vaak ook nog de mogelijkheid om pasjes aan de binnenkant van het hoesje op te bergen.

Telefoonhoesje ter bescherming van je iPhone 12 Max

Een telefoon als de iPhone 12 Max is erg kostbaar en wanneer de telefoon beschadigd raakt dan zullen de kosten voor een reparatie vaak erg hoog zijn. Dit kan je eenvoudig voorkomen door jouw iPhone 12 Max te beschermen met een hoesje en eventueel een screenprotector. Er zijn diverse soorten smartphonehoesjes voor de Apple iPhone 12 Max online te bestellen waarmee je voorkomt dat je telefoon bij een val of stoot kapotgaat. Een telefoonhoesje kan daarnaast ook meteen een goede manier zijn om jouw Apple iPhone 12 Max een eigen look te geven.

Over de Apple iPhone 12 Max

Om een iPhone 12 Max aan te schaffen zal je nog even geduld moeten hebben. De iPhone 12 Max zal naar alle waarschijnlijkheid in september gepresenteerd worden door Apple. Of de iPhone 12 Max daarna ook meteen leverbaar zijn zal is ook nog niet zeker. Door de coronacrisis zijn er waarschijnlijk achterstanden ontstaan in de productie van de nieuwe iPhone 12 reeks. Mocht je niet willen wachten op de nieuwe iPhone 12 reeks, dan is de iPhone 11 Pro Max wellicht een goed alternatief.

Online bestellen bij Telefoonhoesje.nl

Wanneer je bij ons een Apple iPhone 12 Max hoesje bestelt, ontvang je een product dat gemaakt is van de beste kwaliteit. Zo blijft niet alleen te telefoon goed beschermd, maar kan je ook lang voor je nieuwe telefoonhoesje blijven genieten. Je betaalt bij ons nooit verzendkosten en je hebt je bestelling altijd snel in huis.


Contact

E: info@telefoonhoesje.nl
T: 046-4361234

Molenweg-Zuid 59
6129 PH Urmond

MAVR Commerce
KVK nummer: 72268875
BTW nummer: NL001835267B24


Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Telefoonhoesje.nl

Goedkope telefoonhoesjes
Goedkope telefoonaccessoires
Originele A-merk producten
Ruim assortiment
Gratis verzending
Snelle bezorging
Achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te laten functioneren, het gebruik van de website te kunnen analyseren en advertenties aan te kunnen passen aan jouw interesses.