U bent hier: Retourneren

Retourformulier telefoonhoesje.nl

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening.

Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.Tevens kunt u gebruik maken van het onderstaande retourformulier.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Om uw retourzending af te kunnen handelen vragen wij u onderstaand retourformulier uit te printen en bij te voegen bij de retourzending. Zonder volledig ingevuld retour formulier is het voor ons niet duidelijk bij welke bestelling de retourzending hoort en hoe wij de retourzending dienen af te handelen.

Doorgaans verwerken wij alle binnen gekomen retourzendingen dezelfde dag, Bij drukte kan het een aantal dagen duren.

 

Retour Formulier


Naam:


Adres:


Postcode:


Woonplaats:


Telefoonnummer:  


E-mailadres:  


Factuurnummer:


Reden retour:


Gewenste oplossing:


Rekening nr.:
TIP! Heeft u uw bestelling met briefpost ontvangen en heeft u de envelop nog waarin uw bestelling is aangekomen? Dan kunt u deze gebruiken om kosteloos te retourneren. U hoeft dan alleen het retourformulier en het te retourneren product terug te doen in de envelop. U kunt vervolgens "Retour Afzender" op de envelop schrijven en deze in de brievenbus gooien, frankeren is in dit geval dus niet nodig.
(Alleen mogelijk voor Nederlandse klanten)Heeft u de envelop niet meer kunt u onderstaande adresgegevens gebruiken voor het retourneren.

Nederland:                                                              België

Telefoonhoesje.nl                                                   Telefoonhoesje.nl
Molenweg-Zuid 59                                                  Postbus 23
6129 PH Urmond                                                    3630 Maasmechelen