Klantenservice
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen v├│├│r 18:00 besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd & retourneren
  • Veilig & mogelijkheid tot achteraf betalen

De Motorola Moto G52

De Motorola Moto G52 De Motorola Moto G52 is een uniek exemplaar in zijn prijsklasse en is het nieuwe model van De Motorola. Het toestel is een heus pareltje en wij gaan jou even uitleggen waarom!

 

Het scherm


Het scherm van de Motorola Moto G52 is een 6.6 inch scherm dat voorzien is van een Ultragroothoek display wat ieder detail dat op het scherm wordt weergegeven haarfijn en scherm maakt! Ook is het scherm gemaakt van OLED dat ervoor zorgt dat de kleuren op het scherm veel beter tot hun recht komen. Dit zorgt ervoor dat zwart tinten dieper zijn, de overige tinten rijk en diep zijn en overige kleuren veel mooier en levendiger op het scherm naar voren komen.

Het scherm bevat bijna geen randen meer waardoor het scherm optisch veel groter en vloeiender lijkt. Ook zijn de randen in video en beeld verfijnd zodat je bij het kijken van films je beeldscherm optimaal kunt gebruiken zonder die vervelende randen. Het beeldscherm heeft een topsnelheid van 90Hz waardoor je geruisloos kunt scrollen en video’s kunt bekijken.

 

Het geluid


Ook hier hebben ze iets speciaals gedaan en dubbele stereo geluidsspeakers ingebouwd in het toestel zelf. Zo heb je overal een haarfijn geluid bij het kijken van je favoriete Netflixserie. Ook is het volume bij hogere volumes veel helderder dan bij andere telefoons. De speakers die in deze telefoon zijn verwerkt zijn van de makers als Dolby Atmos.
 


De accu en oplaadsnelheden


De accu is voorzien van een 5000mAh accu en kan sneller opladen dan het licht. Deze oplader is voorzien van een TurboPower 30 oplader. Dit betekent dat de telefoon die wel urenlang mee gaat in slechts enkele minuten is opgeladen. Dit is een knap staaltje werk van TurboPower 30 en Motorola want er is nog geen andere telefoon op de markt voor deze prijs dat zo supersonisch snel kan opladen als deze telefoon!

 

Verdere specs


Ook voor de gamers onder ons is deze telefoon voor die prijs een buitenkansje. Deze telefoon is voorzien van een Qualcomm Snapdragon chip. Daarnaast bevat het toestel een 680 processor en een  prestatie boost van 25% extra voor het nog vloeiender streamen van video’s, films, het spelen van games en het gebruiken van de camera.
Ook de camera is van zeer goede kwaliteit met zijn 50 megapixel. Het toestel heeft een drievoudig camerasysteem. Deze camera bevat een Ultragroothoeklens, close-up lens en dag of nacht lens. Zo kun je letterlijk op ieder gewenst moment en vanuit elke hoek de beste foto’s schieten. Zo is niets te gek. Daarnaast blijven de foto’s er bij weinig licht bijna net zo levendig uitzien door de Night Vision en Quad Pixel
technologie.


Verder zit er op het apparaat een vingerafdruk scan om als beveiliging zodat alleen jij toegang krijgt tot het beginscherm. Daarnaast is het toestel spatwater dicht tegen regen, morsen en spatjes. Verder is het design van het toestel mooi en strak vormgegeven. Kortom voor een middenklasse toestel een enorm tof apparaat met geweldig goede specificaties.
Heb jij z’n Motorola Moto G52 en ben je bang om er krassen op te krijgen of hem te laten vallen? Voor dit toestel zijn er meer dan voldoende telefoonhoesjes in omloop dus geen paniek, we got you!
 
    03-06-2022 15:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.