Klantenservice
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen v├│├│r 18:00 besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd & retourneren
  • Veilig & mogelijkheid tot achteraf betalen

Screenprotectors iPhone 14

Weergave:


Bezig met laden...

iPhone 14 Screenprotectors kopen

Als je een iPhone 14 hebt, dan wil je deze natuurlijk goed beschermen. Je gebruikt je smartphone waarschijnlijk intensief en een ongeluk zit in een klein hoekje. Voor je het weet laat je jouw iPhone 14 een keer op de grond vallen. Zonder een iPhone 14 screenprotector is de kans dan groot dat er krassen of zelfs een barst in je scherm komt. Het repareren of vervangen van je scherm is dan meestal een duur grapje en bovendien ben je jouw telefoon dan waarschijnlijk minimaal een dag kwijt. Al deze ellende kan je makkelijk voorkomen met een screenprotector voor je iPhone 14.
 

Verschillende soorten iPhone 14 screen protectors

Er zijn verschillende soorten iPhone 14 screensavers verkrijgbaar. Je vindt bij ons alleen screen protectors van de beste kwaliteit, die niet alleen bescherming bieden tegen kleine krasjes, maar ook de kans op een barst in je scherm tot een absoluut minimum beperken. Ga je de screenprotector in combinatie met een iPhone 14 telefoonhoesje gebruiken, dan adviseren wij om een iPhone 14 Case-Friendly screenprotector te gebruiken. Bij de Case-Friendly screenprotectors blijft er aan de randen van het scherm namelijk een paar millimeter open, zodat jouw telefoonhoesje de screenprotector niet raakt. Hierdoor blijft de screenprotector stevig op je scherm zitten. Ga je geen telefoonhoesje of een hoesje met een dunne rand gebruiken, dan kan je overwegen om een iPhone 14 screenprotector met zwarte randen te gebruiken, deze lopen net iets verder door waardoor het scherm ook aan de randen bedekt is.
 

iPhone 14 screenprotector aanbrengen op je scherm

Misschien kijk je op tegen het aanbrengen van de screenprotector, dat is nergens voor nodig! Al onze screenprotectors zijn makkelijk aan te brengen en worden geleverd met een duidelijke instructie. Als je deze stappen volgt is het aanbrengen van je screenprotector een fluitje van een cent. Neem er wel even rustig de tijd voor, als je de screenprotector goed recht plaatst heb je daar namelijk lang plezier van.
 

Screensaver iPhone 14 online bestellen

Als je bij ons een bestelling plaatst, kan je rekenen op uitstekende service. Je betaalt geen verzendkosten en bovendien heb je jouw nieuwe screenprotector snel in huis, zo kan je jouw kostbare iPhone 14 meteen van de nodigde bescherming voorzien. Heb je vragen of heb je advies nodig bij het kiezen van de juiste screenprotector? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, we helpen je graag!