Klantenservice
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen v├│├│r 18:00 besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd & retourneren
  • Veilig & mogelijkheid tot achteraf betalen

Daar zijn ze dan: de Xiaomi Redmi 11 pro, pro 5G en de Pro Plus!

Daar zijn ze dan: de Xiaomi Redmi 11 pro, pro 5G en de Pro Plus! Ze hebben enige tijd op zich laten wachten, de nieuwe toestellen van Xiaomi, maar hier zijn ze dan eindelijk! In deze blog gaan we je meer vertellen over deze nieuwe toestellen van Xiaomi.

De Xiaomi Redmi Note 11 Pro is bewapend met een groot AMOLED-display van 6,67” inch. Boven- en onderaan het scherm zitten dual super linear speakers die ervoor zorgen dat jij geen enkel toontje mist aan geluid. Dit maakt series en films kijken op jouw telefoon gewoonweg fantastisch! Het toestel is verder uitgerust met een megasnelle Snapdragon 695 processor en heeft een verversingssnelheid van 120Hz. Zo kun je met dit toestel vloeiend games spelen en scrollen zonder dat er ook maar iets blijft hangen.

Ook de camera van het toestel heeft een fantastische upgrade gekregen. Zo is de 4-koppige camera van het toestel voorzien van een 108MP camera, een ultra-groothoeklens van 8MP en een macrolens 2MP. Daarnaast kun je dag en nacht met dit toestel zowel bij licht als bij donkere omstandigheden haarscherpe foto’s kan nemen. Wil je je de camera van het toestel wat extra bescherming bieden? Ga dan op zoek naar de beschikbare telefoonhoesjes.

Het scherm van de Xiaomi Redmi Note 11 Pro is voorzien van Corning Gorilla Glass 5, dit ijzersterke glaswerk zorgt ervoor dat je bijna geen krassen of beschadigingen krijgt aan je scherm of toestel. Om helemaal zeker te zijn van een egaal scherm is het aan te raden toch een Xiaomi Redmi Note 11 Pro hoesje te nemen. Daarnaast is het toestel ook nog voorzien van een 5000 mAh accu. Deze accu gaat enorm lang mee en is binnen 30 minuten volledig opgeladen door de 67 watt turbo charging functie. Zo kun je dus altijd het maximale uit je toestel halen.
 

De Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G


De Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G heeft net als de Xiaomi Redmi Note 11 Pro dezelfde specificaties. Het enige voordeel aan het 5G-toestel is de processor. Dit toestel is uitgerust met een Octa Core processor. Verder zijn het scherm en grootte het toestel gelijk met de Xiaomi Redmi Note 11 Pro. Er zijn ook genoeg Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G-telefoonhoesjes te verkrijgen die het toestel perfect beschermen.
 

De Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus


De Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus is identiek aan de Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G. Ze zijn met precies dezelfde hardware uitgerust. Het enige verschil met de Xiaomi Redmi Note 11 pro en de Xiaomi Redmi Note 11 Pro 5G isdat de Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus binnen 15 minuten is opgeladen door de supersnelle 120 Watt snellader. Dit maakt het toestel uitermate handig als werktelefoon of als reistelefoon. De naam is echter wel een beetje verraderlijk, want het toestel is niet groter dan de andere modellen uit deze reeks. Ook dit toestel kun je eenvoudig extra beschermen door middel van een passend telefoonhoesje.

 
    17-06-2022 13:46     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.