Klantenservice
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen v├│├│r 18:00 besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd & retourneren
  • Veilig & mogelijkheid tot achteraf betalen

De beste Xiaomi 12 Ultra hoesjes en accessoires

De beste Xiaomi 12 Ultra hoesjes en accessoires Voor jouw Xiaomi 12 Ultra wil je het beste hoesje uitkiezen en ook de beste accessoires aanschaffen, omdat je zuinig wil zijn op je telefoon. Er is veel keus in hoesjes waarvan je het type wil kiezen dat het beste bij jou past. Er zijn ook veel verschillende opladers, houders en andere accessoires waar je de handigheidjes misschien nog niet van weet. Daarom vind je hier alle info over deze producten die speciaal bestemd zijn voor jouw Xiaomi 12 Ultra.
 

Backcover hoesjes Xiaomi 12 Ultra


Backcover hoesjes zijn erg aangenaam doordat deze fijn in de hand liggen. Het toestel behoudt de vorm en wordt beschermd van de achterkant en zijkant. Deze hoesjes heb je in gel materiaal dat niet kan breken en dus erg veilig is. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en gaan erg lang mee door het duurzame materiaal. De hoes is ook erg makkelijk om te doen en eraf halen gaat ook gemakkelijk waardoor je je telefoon goed schoon kan maken.
 

Xiaomi 12 Ultra Bookcase en Flipcase


Naast de backcover hoesjes kan je ook kiezen voor een bookcase en flipcase. Deze hoesjes zien er uit als een boekje, omdat je de voorkant open kan flippen. Door magneet is dit eenvoudig open te maken en zit het ook altijd goed vast. De voorkant, achterkant en zijkant wordt door dit hoesje beschermd. Je kan ook aan de binnenkant je pasjes bewaren waardoor je dit allemaal in je bookcase hebt bij je telefoon. De bookcase en flipcase kan je ook gebruiken als standaard, omdat je het hoesje kan buigen als deze open is. Erg handig als je onderweg bent en een filmpje wil kijken bijvoorbeeld of als je je telefoon even neer wil zetten. Een bookcase ziet er zakelijk en luxe uit.
 

Bescherm jouw Xiaomi 12 Ultra scherm

Als je een backcover hoesje hebt en de voorkant wil beschermen of met een bookcase en flipcase extra wil beschermen dan is een screenprotector ideaal. Hierdoor is je scherm veel beter beschermd en dat scheelt je een hoop gedoe. De kans dat het scherm dan namelijk nog kapot gaat is veel kleiner. De screenprotector bestaat uit een glasplaatje die je plakt op je scherm. Dit laagje glas vangt een mogelijke val op waardoor je scherm heel blijft. Een screenprotector voorkomt dus een hoop problemen voor jouw Xiaomi 12 Ultra.

De ideale oplader

 

Er zijn verschillende opladers voor de Xiaomi 12 Ultra en daarom kan je de meest geschikte voor jou uitkiezen. Ten eerste kan je kiezen uit de lengte van de kabel. Dit varieert van 1 meter, 1,5 meter, 2 meter of zelfs 3 meter. Het ligt eraan wat je zelf handig vindt en op wat voor plek je deze kabel gebruikt. Als je bijvoorbeeld op school of op het werk bent dan is het vaak handig om een langere kabel te hebben.

 

Ook kan je kiezen uit verschillende chargers. Je hebt een charger met één poort, maar ook met meerdere waardoor je meerdere toestellen tegelijk op kan laden. Ook laadt de één sneller op dan de ander en dit kan ook een gunstige optie zijn. Als je weinig tijd hebt om je toestel op te laden dan is het ideaal als je een Quick charger hebt.

Je kan ook kiezen voor een auto oplader. Als je vaak of lang in de auto zit dan is het van belang dat je je telefoon op kan laden. Door de Car charger blijf je altijd bereikbaar en kan je altijd gebruik maken van je telefoon. Je hebt zelfs draadloze opladers waar je je toestel op kan leggen en dan laadt deze draadloos op. Dit komt erg goed uit als je geen stopcontact om je heen hebt en je je telefoon graag naast je wil leggen. Een powerbank is ook erg handig, omdat je deze thuis op kan laden en dan kan je je telefoon opladen zonder een stopcontact nodig te hebben als je niet thuis bent.

Xiaomi 12 Ultra accessoires die erg handig zijn

 

Voor jouw Xiaomi 12 Ultra zijn ook accessoires die je erg kunnen helpen in bepaalde situaties. De telefoonhouder is een erg handige accessoire doordat je je toestel hierin kan zetten tijdens het rijden bijvoorbeeld. Je kan hierdoor veilig navigeren en je kan het scherm goed zien zonder deze vast te houden. De telefoonhouder is speciaal gemaakt hiervoor waardoor het toestel stevig vastzit. Ook is het hierdoor mogelijk om te bellen, omdat je je handen hier niet voor nodig hebt.

Er zijn verschillende formaten en modellen waar je uit kan kiezen. Kies degene die het meest handig is voor jouw situatie. Een standaard kan ook heel handig zijn als je bijvoorbeeld aan het koken bent en je telefoon rechtop wilt zetten. Zo kan je bijvoorbeeld een recept volgen of je favoriete muziek makkelijk selecteren en afspelen. Ook is een telefoonhouder erg geschikt bij het studeren of doornemen van papieren, omdat je toestel dan niet tussen de boeken of het papierwerk hoeft te liggen.

    04-05-2022 14:27     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.