Klantenservice
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen v├│├│r 18:00 besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd & retourneren
  • Veilig & mogelijkheid tot achteraf betalen

De Nokia G11 & Nokia G21

De Nokia G11 & Nokia G21

De nieuwe generatie Nokia telefoons zijn goede stabiele telefoons met veel capaciteiten. Ook zijn de telefoons budgetvriendelijk en hebben ze beide een batterij die lang mee gaat. Beide telefoons hebben een batterij duur van maar liefst 3 dagen na één keer volledig opladen en zijn voorzien van de laatste technische snufjes. De Nokia G11 is al verkrijgbaar vanaf 149,99 euro en de Nokia G21 is te koop voor maar liefst 199,00 euro.

De specificaties van de Nokia G11

De batterij van de Nokia G11 gaat maar liefst drie dagen mee. Ook word deze telefoon in de eerste twee jaar na verkoop voorzien van actuele OS, technische- en beveiligingsupdates. Het toestel is  uitgerust met een driedubbele camera en heeft een verversingssnelheid van 90Hz. Deze verversingssnelheid zorgt ervoor dat het beeldscherm tijdens het scrollen, afspelen van video’s en gamen ultrasnel haarscherpe beelden toont. Het Nokia G11 toestel is voorzien van een 18 W-snellaadfunctie. Is de batterij na drie dagen gebruik dus toch bijna leeg? Dan kun je de batterij snel weer volledig opladen. Het scherm van het toestel is 6,5” groot en dat betekent dat de telefoon geschikt is voor het kijken van films en series. Ben je van plan deze telefoon te kopen en wil je dat het toestel goed beschermt, is? Voor de Nokia G11 zijn talloze telefoonhoesjes en screen protectors te koop voor een mooie prijs.

De specificaties van de Nokia G21

De Nokia G21 is iets duurder dan het G11 model en heeft daardoor ook meer specificaties. Wij benoemen kort de belangrijkste specificaties. Net zoals het G11 toestel gaat de batterij van de Nokia G21 drie dagen mee zonder te laden. De Nokia G21 is ook voorzien van een 18-W Snellader voor het snel opladen van de batterij wanneer nodig.

Er zijn ook enkele verschillen tussen de toestellen. De Nokia G21 heeft een betere camera en de behuizing van het toestel is gemaakt van Polycarbonaat. Polycarbonaat maakt het toestel extra sterk en stabiel. De sterke behuizing beschermt het toestel tegen beschadigingen. Wil je het toestel extra beschermen dan raden wij een telefoonhoesje aan. De camera en het beeld zijn het zeker waard om goed te beschermen want het Nokia G21 toestel bevat een AL-beeldvorming scherm en een beeldverversingssnelheid van 90Hz. Deze verversingssnelheid zorgt er ook bij dit toestel voor dat je naadloos kunt scrollen over je beeldscherm zonder haperingen.  Het toestel is in schermgrootte even groot als de Nokia G11, namelijk ook 6,5”.

Conclusie

In prijs, kwaliteit en snelheid verschillen beide toestellen bijna niets van elkaar. Je kunt dit een beetje vergelijken met hoe nihil de verschillen zijn tussen sommige Apple toestellen. De prijs van de Nokia G21 is iets hoger vergeleken met de Nokia G11. De camera functie en de behuizing van de G21 is tevens een stuk beter en sterker dan die van de G11. Ook Nokia beschikt over verschillende prijsklassen en heeft daardoor voor iedere doelgroep en budget een passend toestel in hun assortiment.  

    31-03-2022 13:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.