Klantenservice
  • Gratis verzending
  • Op werkdagen v├│├│r 18:00 besteld, vandaag verzonden
  • 30 dagen bedenktijd & retourneren
  • Veilig & mogelijkheid tot achteraf betalen

Het perfecte telefoonhoesje en accessoires voor jouw Samsung A13 4G

Het perfecte telefoonhoesje en accessoires voor jouw Samsung A13 4G Een telefoonhoesje voor jouw Samsung A13 4G is geen willekeurige keuze, want deze zal aan meerdere eisen moeten voldoen. Je bent natuurlijk zuinig met je telefoon en je wil ook dat deze er mooi uit ziet met het hoesje. Er zijn verschillende soorten hoesjes zoals de backcase, flipcase en bookcase. Je kan het type kiezen dat jij het fijnst vindt. In dit artikel krijg je informatie over de verschillende soorten. Op deze manier kan je de beste keuze maken. Als je bijvoorbeeld een Samsung A23 hebt kan je hier ook zeker terecht voor handige tips.
 

Een Samsung A13 4G backcoverhoesje


Een backcoverhoesje heeft een smal design waardoor het erg prettig vasthoudt in de hand. Dit type maakt de telefoon niet groter en de vorm blijft het meest dichtbij het model van de telefoon. Een backcover beschermt de achterkant en de zijkanten van de telefoon en soms heeft het ook opstaande zijkanten waardoor de voorkant ook beschermd wordt. Met dit hoesje kan je je telefoon snel en makkelijk gebruiken. Als je je telefoon bijvoorbeeld uit je zak of tasje haalt kan je deze direct aanzetten en gebruiken. Een backcoverhoesje is er in veel verschillende kleuren, patronen en materialen. Je kan dus een hoesje uitkiezen dat precies in jouw stijl is voor jouw Samsung A13 4G.
 

Bookcase & Flipcase


Een bookcase en flipcase voor de Samsung A13 4G is ook zeker een goede optie. Deze zorgt voor bescherming voor de achterkant, zijkant en voorkant. Aan de voorkant zit namelijk een zijde die je om kan keren door middel van een magneet sluiting. Deze kan je heel gemakkelijk open en dicht doen. In een bookcase vind je ook vakjes waar je bijvoorbeeld je pinpas en andere belangrijke pasjes kan bewaren. Op deze manier heb je je telefoon en belangrijke pasjes op één veilige plek.

Deze hoesjes voor de Samsung A13 4G heb je in verschillende kleuren met verschillende patronen. Het is ook erg handig dat je van het boekmodel een standaard kan maken door deze open te klappen en horizontaal neer te zetten. Achterop kan je namelijk het hoesje buigen als deze geopend is. Hierdoor kan je prettig films en video’s bekijken.

 

Screenprotector: het zekere voor het onzekere


Een screenprotector kan je op het scherm van je Samsung A13 4G plakken en dan wordt het scherm beschermd door een laagje glas. Voor het geval je telefoon een keer op de voorkant valt, dan wordt het scherm beschermd door dit laagje. Zonder dit laagje is de kans veel groter dat het scherm breekt als de telefoon valt. Als deze erop zit is je telefoon dus veel beter beschermd. Als je de screenprotector op je scherm gaat plakken komt die erg precies. Deze moet namelijk precies aansluiten op het scherm en het scherm moet goed schoongemaakt worden. Hierdoor kunnen er geen luchtkringen ontstaan.

Sommige screenprotectors beschikken ook over randen waardoor de display ook gelijk beschermd wordt. Je kan screenprotectors aanschaffen in een pakketje met één of meerdere plaatjes. De screenprotectors voor de Samsung A13 4G zijn na een bepaalde periode aan vervanging toe en dat zie je doordat er stukjes afbrokkelen of doordat er een scheurtje in is gekomen. De screenprotectors zijn verkrijgbaar in verschillende formaten voor verschillende toestellen.

 

Jouw Samsung A13 4G opladen


Een goede oplader is erg belangrijk voor je telefoon, want hierdoor blijft de accu in goede staat. Hiervoor gebruik je een USB-C naar USB-A kabel en deze is in verschillende lengtes verkrijgbaar. Een lange kabel is erg handig als het stopcontact wat verder weg is. De kabels zijn ook in verschillende kleuren, dus je kan de kleur kiezen die jij mooi of praktisch vindt. Voor het opladen heb je ook een charger nodig en deze is in verschillende varianten verkrijgbaar. Je hebt een normale charger, een Quick charger, een charger met twee poorten waardoor twee toestellen opgeladen kunnen worden en een auto charger. Deze chargers zijn dus handig voor veel verschillende situaties.

Je hebt ook een wireless charger en dit is een oplader waarmee je je Samsung A13 4G op kan laden zonder draad. Je hoeft je telefoon hier alleen maar op te leggen en je toestel wordt opgeladen. Deze wireless chargers heb je in de vorm van een soort plaat waar je je telefoon op kan leggen of een standaard waar je je telefoon op kan leggen.

Wat ook erg handig om te hebben voor je smartphone is een powerbank. Deze hoef je alleen thuis op te laden en dan kan je deze meenemen als je een dagje erop uit gaat. Hierdoor hoef je niet bang te zijn dat je telefoon leeg gaat.

Een handige telefoonhouder


Als je bijvoorbeeld in de auto zit is het handig als je je telefoon kan gebruiken als navigatie. Het is dan niet veilig om je telefoon vast te houden en daarom is hier een hele handige houder voor. Deze is in verschillende modellen en hierdoor kan je veilig je toestel in de houder zetten. Veilig voor jou en voor je telefoon.
    10-04-2022 14:20     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.