Telefoonhoesje.nl | Goedkope telefoonhoesjes en accessoires
0
Winkelwagen
€ 0,00
Sony /

Xperia XZ4

Sony Xperia XZ4

De Sony Xperia XZ4 is in Nederland en België momenteel nog niet verkrijgbaar maar zal door Sony, samen met de Sony Xperia XZ4 Compact, officieel onthuld worden 25 februari op het World mobile congress in Barcelona. De verwachting is dat het toestel niet veel later in de winkels zal liggen. Wel zijn er al de nodige specificaties uitgelekt, het meest opvallende is dat het scherm een verhouding van 21:9 krijg, wat betekend dat het display een stuk langer gerekt zal zijn dan de meeste Android toestellen. Daarnaast wordt het toestel uitgevoerd met dunne randen zodat het beeldscherm optimaal benut kan worden.

Sony Xperia XZ4 Hoesjes

Ondanks dat de Sony Xperia XZ4 nog niet officieel onthuld is, zijn er wel al hoesjes en accessoires voor de Sony Xperia XZ4 op de markt. Ben je van plan om een Sony Xperia XZ4 aan te schaffen, dan is de nodige bescherming uiteraard geen overbodige luxe.

Hoesjes voor de Sony Xperia XZ4 online bestellen

Hoesjes en accessoires voor de Sony Xperia XZ4 kan je nu al bij ons bestellen. Wanneer je bij ons een bestelling plaatst ben je er altijd zeker van dat je de bestelling snel in huis hebt. Bestellingen worden altijd meteen verzonden. Alle producten die wij aanbieden zijn afkomstig van fabrikanten waar wij al jaren mee samen werken. Wij kopen enkel telefoonhoesjes en accessoires in als wij er zeker van zijn dat wij onze klant de beste prijs kwaliteit verhouding kunnen bieden. Klanten die desondanks toch niet tevreden zijn met de bestelling mogen altijd binnen 14 dagen retourneren.


Contact

E: info@telefoonhoesje.nl
T: 046-4361234

Molenweg-Zuid 59
6129 PH Urmond

MAVR Commerce
KVK nummer: 72268875
BTW nummer: NL159370139B01


Onze vermelding op sys.keurmerk.info

Telefoonhoesje.nl

Goedkope telefoonhoesjes
Goedkope telefoonaccessoires
Originele A-merk producten
Ruim assortiment
Gratis verzending
Snelle bezorging
Achteraf betalen

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop

Deze website gebruikt cookies om de beste gebruikservaring te kunnen bieden.